top of page

Zang

image1.jpeg

Laetitia Stengel

De zanglessen (lichte muziek) worden gegeven door Laetitia Stengel.

Sinds 2022 studeert zij Jazz & Pop zang aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Ze staat open voor individuele lessen en ook duo-lessen.

 

“Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn zanglessen! We gaan samen werken aan jou muzikale ontwikkeling op het gebied van zang, waarbij plezier en persoonlijke aandacht voorop staan. Tijdens de lessen gaan we o.a. aan de slag met zangtechniek, lichaamshouding en muzikale expressie. Hierbij richt ik de aandacht vooral op jouw specifieke wensen en behoeftes."

PHOTO-2024-01-31-10-12-30.jpg

Noa van den Berg

De klassieke zanglessen worden gegeven door Noa van den Berg.

 

De 20 jarige sopraan Noa van den Berg studeert aan het ArtEZ Conservatorium Zwolle bij Claudia Patacca.

Noa komt uit een muzikale familie en ontdekte al snel haar passie voor zingen. Ze gaf diverse concerten in de Grootte Sociëteit in Zwolle en in verschillende kerken in en rondom Ravenstein met onder andere Wouter Munsterman en Mark van Platen.

In december 2019 soleerde Noa tijdens het kerstconcert “The good King” van het Soester Kamerkoor “Tourdion” o.l.v. Astrid Krause.

In mei 2021 zong Noa tijdens “Opera aan Zee” in Noordwijk in de ArtEZ productie “Voyage a Paris” met liederen van Francis Poulenc in een regie van Elsina Jansen.

Samen met pianist Denys Sukmanovskyi gaf ze zowel in oktober 2023 een recital in de Garnizoenskerk in Ravenstein, als in januari 2024 in Zevenaar.

"Ik zou het super leuk vinden om jou te helpen bij klassiek zang!
Wat ik super belangrijk vind in mijn lessen is dat jij een goede basis techniek krijgt en dat we werken aan wat jij nodig hebt, of je nou beginner of wat gevorderder bent. We gaan aan de slag met ademhalingsoefeningen, zangtechniek en prachtige zangstukken.
Daarnaast wil ik ook graag kijken naar wat jij leuk vind om te zingen en dat je er veel plezier in mag hebben om te zingen!"

bottom of page