top of page

Gitaar

DSC08436_edited.jpg

Julie Verkooijen

De gitaarlessen worden gegeven door Julie Verkooijen. Al op jonge leeftijd kwam Julie in aanraking met muziek en begon op 9-jarige leeftijd met het spelen van de gitaar na het zien van het live optreden van Michael Jackson’s “Beat It” met de vrouwelijke gitariste Orianthi. Deels opgegroeid in Amerika en daarna wonend in Utrecht heeft zij veel verschillende stijlen meegekregen en heeft zij zich muzikaal breed kunnen ontwikkelen. Zij heeft meerdere jaren ervaring als docent, ze geeft individuele lessen, duo-lessen en workshops onder andere op scholen.

 

Sinds september 2021 studeert Julie Jazz&Pop aan het conservatorium in Zwolle, componeert eigen muziek, treedt zij veel op en geeft les bij MuzieklesHarderwijk.

Lesinhoud

“In de lessen staan plezier, persoonlijke aandacht en muzikale expressie voorop. Om jouw talent en creativiteit optimaal tot uiting te kunnen laten komen besteed ik ook aandacht aan de techniek en theorie. Naast dat ik basistechnieken en kennis zal overbrengen, ben ik vooral gericht op waar jouw muzikale interesses liggen en zal op basis daarvan een lesplan ontwikkelen om jou zo goed mogelijk te begeleiden en aan de dingen te werken waarvan ik denk dat jij ze nodig hebt om verder te komen.”

Specialiteit

 

Funk, Pop en Jazz

 

Mijn Playlist

 

Mark Lettieri, Prince, Cory Wong, John Mayer, Madison Cunningham, Stevie Ray Vaughan, B.B. King, Philip Lassiter, Emily King, Vulfpeck, Stevie Wonder, Wes Montgomery, Pat Metheny, George Benson, Larry Carlton, en nog veel meer!

05c71a5f-bf35-457b-9a30-178c76c4d22c.JPG

Thomas de Gooijer

De gitaarlessen worden gegeven door Thomas de Gooijer. 

 

"Ik ben zelf ooit begonnen met gitaarspelen door artiesten als Ed Sheeran en John Mayer. Via deze artietsen heb ik er veel meer mogen ontdekken en heb ik mijn smaak in muziek weten uit te breiden. Dit gaat van Norah Jones, tot Miles Davis, en Stevie Ray Vaughan.

 

In mijn lessen staat vooral plezier voorop. We gaan aan de slag met liedjes/genre’s die jij leuk vind. Dat kan van alles zijn! Pop, Jazz, Fusion, Rock, etc etc. Ik help je te werken aan techniek, gezond spelen, het ontdekken van nieuwe bands/artiesten, en veel meer!"

bottom of page